dilluns, 1 d’agost del 2011

Campaments Alins

Vaig anar de campaments 10 dies amb el cau a Alins. Bé, et contaré tota la historia. El dia 22 vam anar a la seu del Cau i, des d'allí ens va venir a recollir un autocar que ens va portar fins Alins. Un cop vam arribar ja hi havia tendes muntades que eren del Pioners i també hi havia muntat el vàter, el menjador i la cuina. Un cop van saber el grup de tenda, vam muntar la nostra tenda i després vam dinar.

Al cap d'uns dies ens vam posar per grups i vam fer un vaixell amb material reciclat i l'endemà els vam anar a tirar al riu fent una cursa. El vaixell del meu grup va guanyar de ràpid però... faltava guanyar el millor vaixell a l'originalitat, que va guanyar el grup tres. 

Van passar els dies i van venir els Rangers. Els Llops i Daines vam fer la guarrincama que consistia de embrutar-nos de fang, passant unes probes. El dimecres els Llops i Daines vam anar de ruta al poble de Araos, vam caminar molt. Quan hi vam arribar vam conèixer un nen que es deia Blai i que tenia 5 anys.Vam anar per grups a fer preguntes pel poble. Al meu grup va vindre el Blai i ens va ajudar. Quan ja era de nit vam anar en una sala molt gran i ens vam quedar a dormir. L'endemà ens vam despertar molt aviat hi vam començar a caminar. A mig camí ens vam trobar els pioners que venien de la Pica d'Estats, una muntanya molt alta, el cim de Catalunya.Vam arribar als campaments super cansats. Els dies van anar passant i la penúltima nit va ser genial, era la nit de la por. Els Pioners van preparar un circuit i el vam anar passant. Era de bojos i feia molta por, genial. És van acabar els campaments i van vindre els pares i per fi vaig arribar a casa.

Oohh.. que bé!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

A mi em va agradar molt la guarrincama.

Clàudia